Mijn boeken

 • Frans, tu comprends ?

  Mijn nieuwste boek biedt een schat aan informatie als je alledaags Frans nodig hebt voor werk, studie of vrije tijd, ongeacht of je beginner bent of (ver)gevorderd. Je leert alles over die kleine venijnige woorden en uitdrukkingen, die vaak niet zo gemakkelijk te vertalen zijn. In plaats van een klassieke conversatiegids is Frans, tu comprends ? een uit het dagelijks leven gegrepen verhaal, dus leuker om te lezen en gemakkelijker om te leren.

  Reviews :
  NH Radio
  www.frankrijkboeken.nl/...
  www.frankrijk.nl/...
  vanfransebodem.nl/...
  boekenlegger.blogspot.com/...

  Meer informatie / Bestellen
 • Meer sjans met Frans!

  Meer sjans met Frans! verscheen voor het eerst in 2007 en is inmiddels een begrip voor vele Nederlanders (en Vlamingen!) die Frankrijk en het Frans een warm hart toedragen. In deze geheel herziene uitgave neem ik je mee op een leerzame en vooral amusante reis door de Franse taal.

 • Da’s nou Frans!

  Je kunt in Frankrijk natuurlijk met handen en voeten praten en zoals de Fransen het noemen le système D toepassen, D van démerde of débrouille. Maar je kunt je ook gaan verdiepen in Da’s nou Frans! om een aantal typische ‘Nederfranse’ tongvallen en taaltuimelaars te weten te komen. Want wacht maar liever niet tot de Fransen hun talen beter gaan beheersen en ga zelf aan de slag.

 • Luister eens Frans!

  Dit audioboek is een door de auteur zelf ingesproken bewerking van de stukjes uit Meer sjans met Frans! en Da’s nou Frans!

 • Ratjetoe

  Een kleurig culinair taalboek, vol knipogen, valkuilen en anekdotes over Franse gerechten en dranken. Een must voor iedereen die zich interesseert voor de Franse keuken en verplichte literatuur voor de horeca! Met 120 ludieke quizvragen om je keukenfrans te testen.